Šola petja

Ker verjamem, da je ob talentu, znanje edina prava pot, sem ponosna na to, da sta mi starša omogočila, da sem pridobila tudi strokovno podlago. Leta izkušenj, nastopov, snemanj in gostovanj pa so mi dala tisto nekaj več. Kanček poguma, poznavanje same sebe in občutek za podajanje glasbe poslušalcem in gledalcem.

Učenje inštrumentov, konservatorij za glasbo in balet, zasebne ure solo petja. Vse to sem nadgradila in uspela povezati v uspešno glasbeno kariero. A ljubezen do učenja petja ostaja. Tako sem danes na strani učiteljice, podpornice mladih talentov.

Si želite tudi vi zasebnih ur solo petja? Bi se radi naučili pravih tehnik, pa tudi umetnosti nastopanja in petja pred živo publiko? Verjamem, da se glasbeno ujamemo.

Svoj interes lahko izrazite v priloženem obrazcu, karseda hitro vas bom osebno kontaktirala.

[jet_engine component="forms" _form_id="955"]

Jaz, osebno

V prvi vrsti sem predana mati in žena. Obožujem svojo princesko Emo in ponosna sem na svojega moža, Alena. 3 dnevi, ki jih prav zares ne bom nikdar pozabila in me tudi v spominih izpopolnjujejo kot žensko, so dan, ko se nama je rodila Ema in oba dneva poroke, tako civilne, kot cerkvene. Ljubezen, povezanost, radost, spoštovanje in ponos – vse to sem čutila prav vse 3 dni in ravno to me navdihuje, da življenje zajemam z veliko žlico. Tako zasebno, kot poklicno.

Oder, ki me sladko omami.

Moja energija v nastopanju, glasbeni talent in ljubezen do občinstva me bogatijo že vse od 12. leta. Ljubezen do glasbe me je pripeljala tudi do dela na televiziji (za mano je krepko prek 200 televizijskih projektov), a iskreno me najbolj navdihujejo predvsem nastopi v živo. Bodisi na veselicah, zasebnih praznovanjih, rojstnih dnevih ali porokah, ali pa na festivalih, mednarodnih tekmovanjih ali na gostovanjih drugih glasbenikov in organizatorjev dogodkov.

Ko stojim na odru pred občinstvom se predam. Predam energiji, ki se kot unikaten objem vsakokrat na novo rodi med nami. Predam narodno zabavni glasbi, ki jo ljubim in me navdihuje. Predam vam, obiskovalcem, poslušalcem, gledalcem. Svoji skupnosti.