Piškotki

Ko uporabljate naše storitve ali obiskujete našo spletno stran lahko v računalnik ali druge naprave ki jih uporabljate, namestimo drobne podatkovne datoteke, imenovane piškotki, flash piškotki, pikselne oznake ali druga orodja za sledenje (v nadaljevanju »piškotki«).

 

Piškotke uporabljamo primeroma, da:

 

nam pomagajo prepoznati vas kot uporabnika, zbrati informacije o vaši uporabi platforme za boljšo prilagoditev storitev in vsebine, tržiti naše storitve, če to dovolite in za zbiranje informacij o vašem računalniku ali drugih napravah za dostop;
z odkrivanjem nepravilnih ali sumljivih dejavnosti računa zagotovimo, da varnost računa ni ogrožena.

 

Uporabljamo lahko naslednje vrste piškotkov:

 

Nujno potrebni piškotki. To so piškotki, ki so potrebni za delovanje naše platforme. Vključujejo na primer piškotke, ki omogočajo prijavo na varna območja naše platforme in sklepanje transakcij. Če ta vrsta piškotkov ni omogočena, vam ne bomo mogli zagotoviti dostopa do naše platforme.


Piškotki uspešnosti / analitike. Ti piškotki zbirajo informacije o tem, kako uporabljate našo platformo. Piškotek uspešnosti / analitike bo na primer zbiral informacije o tem katere strani najpogosteje obiskujete, koliko časa porabite na teh straneh ali če boste na nekaterih straneh prejeli sporočila o napakah. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki vas identificirajo. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja naših storitev.


V času trajanja uporabljamo tako sejne kot trajne piškotke. Piškotki seje potečejo, ko se odjavite iz računa ali zaprete brskalnik. Trajni piškotki ostanejo na vašem računalniku ali mobilni napravi, dokler niso izbrisani ali drugače potečejo.

 

Večina spletnih brskalnikov je privzeto nastavljena na sprejem piškotkov, vendar lahko nekatere od nepotrebnih piškotkov zavrnete, če to izberete v nastavitvah brskalnika. Če želite izbrisati ali onemogočiti naše piškotke, lahko to ovira vašo uporabo in funkcionalnost storitev.

 

Prosimo, upoštevajte, da lahko tudi tretje osebe (na primer: oglaševalskimi mrežami in ponudniki zunanjih storitev, kot so storitve analize spletnega prometa) uporabljajo piškotke, nad katerimi nimamo nadzora. Ti piškotki so verjetno analitični piškotki delovanja ali ciljni piškotki.

 

Za oglaševanje naših storitev na drugih spletnih mestih, ki bolje ustrezajo vam ali vašim interesom, lahko uporabimo storitve tretjih oseb. Uporabljamo jih lahko tudi za omejitev števila prikazov oglasov, kot tudi za pomoč pri merjenju učinkovitosti oglaševalske akcije. Ponudniki storitev, ki so tretje osebe se lahko zavedajo, da ste obiskali določeno spletno mesto. Te informacije lahko delijo z drugimi organizacijami, kot so na primer oglaševalci. To pomeni, da boste po obisku naše platforme lahko videli nekaj oglasov o naših storitvah na drugih spletnih straneh. Informacije, ki jih s tem postopkom zbirajo ponudniki storitev tretjih oseb, nam ne omogočajo, da bi identificirali vaše ime, kontaktne podatke ali druge osebne podatke, ki vas neposredno identificirajo, razen če sami tako odločite. Takšno oglaševanje bo uporabljeno le, če to dovoljuje vsakokrat veljavna zakonodaja.

Jaz, osebno

V prvi vrsti sem predana mati in žena. Obožujem svojo princesko Emo in ponosna sem na svojega moža, Alena. 3 dnevi, ki jih prav zares ne bom nikdar pozabila in me tudi v spominih izpopolnjujejo kot žensko, so dan, ko se nama je rodila Ema in oba dneva poroke, tako civilne, kot cerkvene. Ljubezen, povezanost, radost, spoštovanje in ponos – vse to sem čutila prav vse 3 dni in ravno to me navdihuje, da življenje zajemam z veliko žlico. Tako zasebno, kot poklicno.

Oder, ki me sladko omami.

Moja energija v nastopanju, glasbeni talent in ljubezen do občinstva me bogatijo že vse od 12. leta. Ljubezen do glasbe me je pripeljala tudi do dela na televiziji (za mano je krepko prek 200 televizijskih projektov), a iskreno me najbolj navdihujejo predvsem nastopi v živo. Bodisi na veselicah, zasebnih praznovanjih, rojstnih dnevih ali porokah, ali pa na festivalih, mednarodnih tekmovanjih ali na gostovanjih drugih glasbenikov in organizatorjev dogodkov.

Ko stojim na odru pred občinstvom se predam. Predam energiji, ki se kot unikaten objem vsakokrat na novo rodi med nami. Predam narodno zabavni glasbi, ki jo ljubim in me navdihuje. Predam vam, obiskovalcem, poslušalcem, gledalcem. Svoji skupnosti.